Viktig information till samtliga medlemmar!

Som alla säkert redan vet om kommer Regeringen från och med den 24 november att förbjuda allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än åtta deltagare.

Även om förbudet inte gäller gym, vilar det ett tungt ansvar på oss som bedriver träningsverksamhet att se till att trängsel kan undvikas!
Därför har vi nu beslutat att ställa in samtliga pass fr.o.m 201123 fram till att nya restriktioner kommer!

Ni som har köpt CrossFit kommer att kunna träna på egen hand dessa veckor under förutsättning att Ni också tar Ert ansvar genom att inte vara för många i lokalen samtidigt. Träna då en annan tid!
Märker vi att detta inte fungerar kommer vi att vidta ytterligare åtgärder.

Dörren kommer alltid att vara låst så vill Ni träna på egen hand behöver Ni köpa till en tagg om Ni inte redan har gjort det. Den kostar 150kr som swishas till 123 221 3783.

Eftersom CrossFit har möjlighet att träna fortlöper dessa träningskort som vanligt. Vi pausar inga träningskort! Dagens pass kommer som vanligt att stå på tavlan, hemsidan och SugarWOD.

BasicFit kommer vi att flytta fram 4 veckor till att börja med samt att några av våra tränare kommer att lägga ut ett hemmaträningspass de dagar passen skulle gått av stapeln! Ni kommer att finna dem på Facebook och Instagram.

Det är jättetråkigt att behöva ta till dessa åtgärder men vi måste alla hjälpas åt att hålla smittspridningen nere!
Förhoppningsvis kan vi se fram emot ett bättre år 2021!

Tack för Er förståelse, var rädda om Er och glöm inte att röra på Er även om Ni inte kommer hit!!

Jonas & Christina samt alla övriga Coacher!!