SCHEMA & BOKNING

/ Schema

OBS! Samtliga pass måste bokas! (bokning)

Med tagg är det öppet för egen träning mellan kl 5.00-21.00 alla dagar i veckan!

OBS! Avvikande öppettider och inställda pass informerar vi om på första sidan under ”Nyheter”. Dock har vi alltid stängt röda dagar (gäller ej ”vanliga” söndagar).

Varje år har vi semesterstängt för CrossFit v.29-31 och för BasicFit v.30-31, dvs inga ledarledda pass dessa veckor, men Ni som har köpt CrossFit och tagg kan träna på egen hand.

Schemat är även något reducerat under juli-augusti.

 
måntisonstorfrelörsön
6:15
8:45
10:00
12:00
16:00
16:30
17:00
17:30
18:00
18:30
19:00

/ Bokning

Klicka på länken nedan för att komma till bokningssidan för CrossFithttp://www.supersaas.com/schedule/crossfitkristianstad/CrossFit

Klicka på länken nedan för att komma till bokningssidan för BasicFithttps://www.supersaas.se/schedule/crossfitkristianstad/BasicFit

 

Information kring bokning

 • OBS! Avbokning skall ske SENAST 2 timmar före passets början!
 • Max antal bokningar per användare är tre stycken. När en bokning har passerat så går det att boka ett nytt pass.
 • Om ni inte kommer till ett bokat pass utan att ha avbokat er så kommer två av era framtida bokningar att bokas av. Se till att avboka era pass om ni inte planerar att komma på passen!
 1. Klicka på länken till bokningssidan.
 2. Ni kommer att se en inloggningssida där ni ombedes mata in ett lösenord. Mata in det gemensamma lösenord som ni fått av Basic Gym och klicka sedan på “Logga in”
 3. Nu kommer ni att se en ny inloggningssida. Har ni skapat konto tidigare så använder ni dessa uppgifter till att logga in. Har ni inget konto sedan tidigare så klickar ni på länken “Skapa nytt konto”
 4. Om ni klickade på “Skapa nytt konto” i förra steget så ser ni nu en registreringssida. Mata in uppgifter i fälten och klicka sedan på “Skapa”. Notera att ni måste fylla i ert fullständiga namn under registreringen, alltså inga smeknamn.
 5. Nu ska du vara inloggad och du ska se schemat. Notera att passen i kalendern börjar 5/1 – 2015 så beroende på vilket datum du gör detta så kan det behövas stega fram i kalendern för att kunna se passen.
 1. När ett pass ska bokas så klickar ni på passet i den blå rutan i kalendern för den tid ni vill boka. En popup dyker upp där information om hur många lediga platser som finns mm. Klicka här på “Ny Bokning”.
 2. Se till att ert namn är korrekt ifyllt och klicka sedan på “Skapa Bokning”.
 1. I kalendervyn så finns det ett antal flikar ovanför själva kalendern. Klicka på “Kalender” för att lista dina bokningar.
OBS! Avbokning skall ske SENAST 2 timmar före passets början!

 1. Klicka på en bokning så att ni får en pop-up med information för det passet ni klickade på.
 2. Hitta ert namn i listan över bokningar och klicka sedan på ikonen till höger om “Skapad”-kolumnen, ikonen ser ut som ett anteckningsblad med en penna.
 3. En ny pop-up dyker upp och här ska ni klicka på “Radera Bokning”
 4. Din bokning är nu raderad.

/ Hitta oss

Basic Gym

Arenavägen 4

291 54, Kristianstad

 

info@basicgym.se

Jonas Carlström  070-250 49 93

Vi har öppet alla dagar (med tagg) - 06:00-21:00

Utan tagg öppnas gymmet en halvtimme innan varje pass och stänger en halvtimme efter passet är avslutat.