MEDLEMSKAP

CrossFit & BasicFit

Hos oss tränar vi enbart med fria vikter & redskap där vi engagerar hela kroppen!

Bli medlem

För att bli medlem på Basic Gym kontaktar Du oss enklast genom att mejla på info@basicgym.se eller ring Jonas på 070 – 250 49 93

 

TEKNIKEN ÄR VIKTIGAST!

Inte förrän du kan tekniken och standardutförandet av övningarna kan du höja intensiteten på dina träningar utan att riskera skador!

/ Våra pass

 

Kvinna gör snatch

/ CrossFit

Det speciella med CrossFit-pass är att de alltid går på tid vilket gör att intensiteten blir väldigt hög. Du får en tid eller ett score som ger dig direkt feedback på hur din träning går. Du kan även jämföra dig med andra som har kört precis samma pass. Tävlingsdjuret kommer fram i dig och du kan pressa dig mycket mer än på ett vanligt gympass. Det är helt otroligt vad mycket mer man orkar prestera när man har fler som kör sida vid sida och tävlar med varandra.

Viktigt är att påpeka att passen kan ”skalas” så att det passar både mer och mindre vältränade personer. Vikter, antal repetitioner och tider kan alltid sänkas så att alla kan genomföra passet.

På Basic Gym börjar vi oftast vår WoD (Workout of the Day) med uppvärmning/mobility för att mjuka upp kroppen och göra oss redo för det som väntar. Därefter följer någon form av styrketräning och som avslutning kör vi en intensiv så kallad ”metcon”.

Varje dag är det en ny WoD och ett nytt upplägg – allt för att maximera variationen och träningseffekten. Läs mer om CrossFit här.

Övrig info:

Passen hålls flera gånger om dagen (se schema).

OBS! Alla pass måste bokas (bokning, hur man bokar).

CrossFit priser (allt ingår)

12 månader 6 månader 3 månader
Kontant: 7.200:- Kontant: 4.200:- Kontant: 2.800:-
Autogiro: 630:-/mån Autogiro: 730:-/mån

Man kör push-ups

/ BasicFit

Passen som vi valt att kalla Basic Fit är ett samlingsnamn för funktionell träning av olika slag. Det kan handla om cirkelträning eller tabata-intervaller med både kroppsviktsövningar och övningar med diverse redskap såsom tunga rep, kettlebells, medicinbollar, roddmaskiner, etc. Det kan även vara rena kettlebell-pass eller CrossFit-inspirerade pass där så många rundor som möjligt av vissa övningar ska göras under en bestämd tid, så kallade AMRAP-pass.

Gemensamt för alla typer av Basic Fit-pass är att de alltid är instruktörsledda och alltid genererar en ansenlig mängd svett hos deltagarna. En annan gemensam nämnare för dessa pass är att de väldigt sällan involverar övningar med skivstång.

Även Basic Fit-passen måste bokas.

Övrig info:

Passen hålls fyra gånger i veckan – måndag, onsdag, torsdag och lördag (se schema).

OBS! Alla pass måste bokas (bokninghur man bokar). 

BasicFit priser (endast pass)

12 månader 6 månader 3 månader
Kontant: 4.500:- Kontant: 2.700:- Kontant: 1.800:-
Autogiro: 395:-/mån Autogiro: 470:-/mån

/ Hitta oss

Basic Gym

Arenavägen 4

291 54, Kristianstad

 

info@basicgym.se

Jonas Carlström  070-250 49 93

Vi har öppet alla dagar (med tagg) - 06:00-21:00

Utan tagg öppnas gymmet en halvtimme innan varje pass och stänger en halvtimme efter passet är avslutat.